top of page

Kennismaken met Jacqueline Lorwa

1607168073706.jpeg

Door Bram van Norden

Het leek een goed moment om nader kennis te maken met Jacqueline Lorwa, onze sociaal beheerder

met ingang van 1 september jongstleden. Het gesprek vindt plaats op ons prachtige terras bij mooi weer. Jacqueline is in contact gekomen met de Prinsenhof via Facebook. Zij heeft al met veel mensen kennis gemaakt, ook al voor 1 september door deelname aan verschillende overleggen en dergelijke. Dat betekende een intensieve en vooral snelle kennismaking.


In haar tijd voor Prinsenhof was Jacqueline onder meer werkzaam als zelfstandige/éénpitter, vertegenwoordiger in bouwmaterialen en verder werkte ze met cliёnten in de keuken. Dat betekende dat zij geen collega’s had om mee samen te werken. Die optie bleek wel besloten in de functie van sociaal beheerder.

In het gesprek met Ronald kreeg zij een goed gevoel over de organisatie en de samenwerking.


Jacqueline heeft 3 kinderen, een man en 2 honden en verder wandelt ze graag. Zij houdt van reizen en heeft een band met Azië, Maleisië en Thailand. Maar ook Bali is een fantastische plek om heen te gaan en te verblijven. Het is heerlijk om mensen te ontmoeten. Door corona staat het reizen en ontmoeten in feite stil helaas.

Zij ervaart de Prinsenhof als een leuke organisatie en waardeert de contacten met de vrijwilligers, cliёnten en professionals. De organisatie Prinsenhof is veelomvattend en dat maakt het leuk en interessant. Zij verheugt zich op de komende tijd.

bottom of page