top of page
  • beheer34

Nieuwe website van OC Prinsenhof

Bijgewerkt op: 29 dec. 2020

Welkom bij de nieuwe blog op de nieuwe website van Ontmoetingscentrum Prinsenhof. Wij willen Fabio Yasamin, Rien Geers, Ronald Bakker en Brenda Dekkers bedanken voor hun inzet in het creëren van deze mooie website.

Wij hopen dat de website helder en duidelijk is. Bekijk onze nieuwe menukaart op de pagina Grand Café en zie welke activiteiten weer starten op de pagina Activiteiten.

Nieuwe website van OC Prinsenhof
De nieuwe website van OC Prinsenhof

Publiceer eerst uw site en log vervolgens direct in op uw gepubliceerde website via een computer of mobiel apparaat. Zorg dat u inlogt met uw Wix-account, zodat u als admin op uw blog bent ingelogd.

U kunt vanaf uw gepubliceerde website uw blog beheren en berichten plaatsen. Log gewoon in op de blog met uw Wix-account.

Nu bent u klaar om berichten te schrijven, te bewerken en te beheren. Klik gewoon op 'Bericht maken' en vervolgens op 'Publiceren'. Dat is alles. Nu kunnen al uw lezers het zien. U kunt bovendien ook de reacties op berichten beheren - bekijk wat mensen zeggen, vind reacties leuk of verwijder ze, en meer. Als u bezig bent met een bericht en later terug wilt komen, sla het dan op als concept. U kunt het dan op elk moment publiceren via 'Mijn profiel' > 'Concepten'.


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page