Professionals

Er zijn 2 betaalde functies in Prinsenhof. De functie van Sociaal Beheerder wordt bekleed door 2 personen, en de functie van Keukencoach.

De Sociaal Beheerder is verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Een groot en dynamisch pand met veel bezoekers maakt dat de randvoorwaarden op orde dienen te blijven, zodat vrijwilligers, (kwetsbare) burgers en bezoekers zich kunnen ontplooien in een prettige omgeving en de inloopfunctie blijft gewaarborgd. De Sociaal beheerder is tevens verantwoordelijk voor de samenwerking met de welzijnspartners Pameijer, Buurtwerk, Dock, Leger des Heils en Woonstad en overige contacten met het wijknetwerk.

 

Voorts gaat de Sociaal beheerder actief op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Plaatst daarvoor regelmatig vacatures op diverse websites en heeft gesprekken met diverse instanties, zoals UWV en Reclassering, voor de toestroom van nieuwe vrijwilligers. 
Daarnaast heeft de Sociaal beheerder een ondersteunende, begeleidende en coachende functie voor vrijwilligers. Iedere vrijwilliger die zich bij ons aanmeld krijgt een persoonlijk intake gesprek waarin wordt vastgesteld welke specifieke behoefte, wensen en leerdoelen de vrijwilliger heeft. Op basis van de gemaakte keuze wordt de vrijwilliger ingewerkt, gedeeltelijk door andere vrijwilligers en gedeeltelijk door de Sociaal beheerder. Hierna wordt er regelmatig een vervolg gesprek gevoerd. De vrijwilliger wordt gedurende zijn/haar loopbaan bij OC Prinsenhof, ondersteunt bij eventuele obstakels en uitdagingen die zij tegenkomen tijdens het werk, en geholpen het beste uit zichzelf te halen. De Sociaal beheerder staat hen met raad en daad bij.

 

Tot slot heeft de Sociaal beheerder de stagiaires “Social Work” onder haar hoede. Zij geeft opdrachten, instructies en begeleiding aan de stagiair en heeft regelmatig contact met de onderwijsinstelling alwaar de stagiair zijn of haar opleiding volgt.

De huidige Sociaal Beheerder is mw. mr. Ruby Kaersenhout


De Keukencoach is een sociale leermeester. Hij is er ter ondersteuning, begeleiding en coaching van vrijwilligers, stagiaires en cliënten op het specifieke vlak van koken, HACCP, samenwerking, voorbereidingswerkzaamheden en anticiperend werken en communicatie in de wijkkeuken. Als eindverantwoordelijke voor deze leer/werk faciliteit draagt hij enerzijds zorg dat aan alle wettelijke normen en regels op het gebied van HACCP wordt voldaan en creëert hij anderzijds een werksfeer van rust en structuur voor de bijzondere en kwetsbare vrijwilligers, stagiaires en cliënten die onze keuken dagelijks draaiende houden. 

De huidige keukencoach is dhr. Richard Paling

Lees hier meer over de vrijwilligers

press to zoom
Banner Grand Café 1
Banner Grand Café 1

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8