top of page

Vacature secretaris bestuur* (onbezoldigd)

Ontmoetingscentrum Prinsenhof (“OC Prinsenhof”), ontstaan in 2007 is het Huis van de Wijk (“HvdW”) in Rotterdam Prinsenland. OC Prinsenhof faciliteert en organiseert, samen met haar (sociale) partners en vrijwilligers, activiteiten en ondersteuning door en voor bewoners van de wijk. In de afgelopen jaren is de focus op ouderen (55+) en mensen met een (verstandelijke) beperking uitgebreid naar kwetsbare wijkbewoners in de breedste zin van het woord. Het ontmoetingscentrum brengt (sociale) dienstverlening, (zinvolle)dagbesteding en vrijwilligerswerk samen. 

Op dit moment bestaat de organisatie uit circa 90 vrijwilligers, 2 betaalde krachten en 5 bestuursleden.

Ter ondersteuning van het bestuur zijn wij op zoek naar een secretaris voor het bestuur, een leuke job waarin je meehelpt aan de toekomst van het ontmoetingscentrum. Kun je notuleren en hou je van organiseren, dan is deze rol voor jou!

De werkzaamheden houden o.a. in:

  • Kennis nemen de officiële stukken en behandelen, schakelt waar nodig andere bestuursleden in en verzorgt de daaruit voortvloeiende correspondentie

  • Notuleren van de bestuursvergaderingen (1x3 weken) en agenda opmaken

  • Waar nodig corresponderen, voornamelijk via mail

  • Bijhouden van het elektronische archief

  • Archiveren van alle relevante documenten

 

De sfeer in het bestuur is vriendschappelijk, de bestuursleden zijn enthousiaste mensen die hun taak weloverwogen verrichten.

 

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatiemail aan: bestuur@ocprinsenhof.nl

 

 

 

 

*Wij vragen van al onze vrijwilligers een VOG verklaring

bottom of page